снимка Булфото12-годишната ученичка, приета в болница след предобедния купон в Благоевград се

...
снимка Булфото12-годишната ученичка, приета в болница след предобедния купон в Благоевград се
Коментари Харесай

12-годишно девойче попадна в Пирогов след купон

снимка Булфото

12-годишната ученичка, призната в болница след предобедния ваучър в Благоевград се транспортира по неотложност за " Пирогов “, откакто положението й се е влошило, съобщи БГНЕС.

Момичето, признато в частната болница " Пулс “ след обяд се е влошило, интубирано е, а в 17 часа бе превозено по неотложност за Клиниката по токсикология на " Пирогов “. Второто - 13-годишно момиче, признато в СПО на МБАЛ, след направените й промивки и вливания, към 15 ч. бе освободено за домашно лекуване.

Две ученички на 12 и 13 години бяха признати към 12,15 часа през днешния ден в частната и държавната лечебни заведения в несъответстващо положение след ваучър в благоевградския квартал " Еленово “. Едно от девойките е намерено да върви босо по улицата, а второто - от у дома, където майка й се е обадила, че не може да я разсъни. Купонът е бил в 13-етажен блок, на масата е имало уиски, водка и енергийни питиета.

По случая работят чиновниците от Второ РУ-Благоевград, допустима е приложимост на неразрешени вещества.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР